dimecres, 23 d’octubre del 2013

CLASSIFICACIONS ACTUALITZADES

I com d'actualitzades! s'ha entrat la puntuació de l'Aventura X-Perience Calella, s'ha descontat la pitjor puntuació dels equips amb 3 curses i la cosa està que treu espurnes!!

A categoria elit tenim els Grifone, els Xixonets i els Trangoworld separats per només 5 punts, tot per decidir! I un premi molt sucós per repartir, elits, que sou el mirall de tota la resta!!

A aventura tenim canvi de líders, els Raidaventura.org després de guanyar a Calella superen per només 2 punts als A Pike Bikers que a més a més, empaten a punts amb els Xukurs que van recuperant terreny a poc a poc després de la mala sort de Caldes.

I a iniciació ni en parlem! quin capgirell dóna aquesta classificació! Els Últims Destacats passen a ser líders (s'hauran de canviar el nom) però només amb un punt d'avantatge sobre les Escomes Team i 5 puntets a les Chifubikes, està clar que aquí córrer amb fèmina ajuda moltíssim, ningú es pot adormir!

Ens estem plantejant fer una assegurança de vida a cada corredor per l'Aventura X-Perience Vall del Llèmena, ja que "SE VA HABEEE UN FOLLOOOOON QUE NO VAN A SABER NI DOOOOOONDE HAN CORRIDOOO!!!!".

Mireu les classificacions aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada