dilluns, 31 de març del 2014

dilluns, 10 de març del 2014

diumenge, 9 de març del 2014

41 equips al tancament d'inscripcions anticipades

Avui diumenge 9 de març ha finalitzat el període d'inscripcions anticipades per els equips, ni més ni menys que 41 equips s'han registrat per prendre part al raid Aventura X-Perience - Caldes de Malavella 2014. 8 en categoria elit, 20 en categoria aventura i 13 en categoria iniciació dels que en breu comprovarem l'estat de pagament i publicarem una primera llista d'equips autoritzats.

Moltes gràcies per confiar un any més amb nosaltres, esperem estar a l'alçada de tots els elogis que us mereixeu!!

Esteu preparats? les balises si ho estan!!!!!


divendres, 7 de març del 2014

Ampliem inscripcions anticipades fins el diumenge

Ja tenim a 40 equips inscrits a l'Aventura X-Perience de Caldes, hi són presents els equips campions en cada una de les categories del 2013, Trangoworld, Raidaventura.org i Últims Destacats, senyal que tenen ganes de repetir per intentar emportar-se el premi, però sabem de molts que heu dit que vindrieu i encara no sou a la llista!!! per aquest motiu:

AMPLIEM INSCRIPCIONS ANTICIPADES FINS DIUMENGE 9 DE MARÇ A LES 14:00h

Aquesta vegada si, no deixeu passar la oportunitat!

dilluns, 3 de març del 2014

Última setmana d'inscripcions anticipades

El proper divendres dia 7 es tancaran les inscripcions anticipades de la primera proba puntuable per el campionat Aventura X-Perience de curses d'aventura a Caldes de Malavella. Ja tenim equips inscrits en totes les categories però encara són pocs!! no us desorienteu!! aviat donarem el tret de sortida!!

Una aclaració per els equips d'elit i aventura que ens han preguntat tot sovint, la nit de bivouac, no serà al ras ni a l'aire lliure, sinó que la passareu dormint dins d'un edifici amb serveis i aigua. Per l'endemà al matí la organització us prepararà un bon esmorzar perque agafeu forces.

INSCRIPCIONS