dilluns, 23 de març del 2015

AVENTURA XPERIENCE MONTSENY 25-4-2015




El 25 de abril se disputara en la población de Sant Esteve de Palautordera, puerta de entrada al parque natural del Montseny , el segundo raid puntuable para la copa catalana de la feec, donde podréis disfrutar de un Raid para todos los públicos desde la elite con un recorrido duro i exigente a iniciación con un recorrido apto para todos donde pasarlo bien es el objetivo.

Podréis ver toda la información y inscribiros en la pagina web www.480run.com


Nos vemos el dia 25 de abril en el Montseny, no faltéis.

dilluns, 16 de març del 2015

LISTADO DE EQUIPOS AL CIERRE DE INSCRIPCIONES ANTICIPADAS AVENTURA X-PERIENCE - CALDES DE MALAVELLA 2015


Al cierre de las inscripciones anticipadas, con fecha a 16 de marzo a las 00:01, se publica el listado y estado de los equipos inscritos al Raid Aventura X-Perience - Caldes de Malavella 2015:

Ver listado de equipos AQUÍ.

Para los equipos que aún no se hayan inscrito, es posible hacerlo pero sin ser inscripción anticipada. Ver la información sobre inscripciones más abajo.

dissabte, 14 de març del 2015

Disputada la primera edició de la Nit Climbat

El passat divendres 13 de març va disputar-se la primera edició de la Nit Climbat, cursa popular nocturna de la Lliga Nocturna de Curses d'Orientació.
Prop de 50 valentes i valents van tenir la ocasió d'estrenar el nou mapa del Pla de l'Onyar, desafiant el pronòstic meteorològic que finalment va respectar en la major part de la cursa.
En el repartiment de premis, gentilesa del Rocòdrom Climbat Girona, va proclamar com a corredors més ràpids del circuit llarg a Eva Bové i Eduard Vizcaya, mentre que en el circuit curt s'imposaven Eva Maria Gorro i Arcadi Ginesta.




dilluns, 9 de març del 2015

ARRIBA EL PRIMER DE LA TEMPORADA, AVENTURA X-PERIENCE - CALDES DE MALAVELLA 21/03/2015

Ja tenim el primer raid d'aventura oficial de la temporada, aquest any amb moltíssimes novetats, tant en format de cursa, com reglament, com que ens estrenem dins la Copa Catalana FEEC de raids d'esports de muntanya, podeu veure tota la informació de la cursa a la pestanya corresponent o fent click a aquest enllaç:

http://aventuraxp.blogspot.com.es/p/aventura-xperience-caldes-de-malavella.html